opdracht nodig

Voor interim managers in klantcontact en wfm

Ben je zelfstandige en werk je als interim manager in de klantcontactbranche? Dan is het altijd handig om een keer kennis te maken en om ons vervolgens op de hoogte te houden van je beschikbaarheid. Wie weet hebben we een keer een leuke opdracht voor je. Schrijf je in of neem contact met ons op als je een keer langs wilt komen bij ons op kantoor (Voorburg, De Bilt of Steenwijk).

JUUNI werkt graag transparant. Dat past bij ons. Dan weet iedereen waar men aan toe is en worden er geen verkeerde verwachtingen gewekt. Als interim manager weet je voor welk tarief je ingezet wordt bij onze opdrachtgevers.

Zoek je werk in loondienst en mag dat ook tijdelijk zijn?

Ben je of kom je binnenkort beschikbaar en heb je weleens overwogen om te gaan interimmen? Wij spreken regelmatig mensen die de stap nog niet helemaal durven te maken, maar die wel open staan voor een eerste opdracht. Het gebeurt ook weleens dat een opdracht leidt tot een vaste baan.

Je kunt aangeven dat je dit mogelijk zou willen, wanneer je je bij ons inschrijft. Je komt dan in dienst voor de duur van de opdracht, krijgt gewoon iedere een maand een salaris en je behoudt je recht op ww.