hoe werken wij

JUUNI is succesvol voor jou als we enthousiast zijn over de organisatie én over de kandidaten die we voorstellen. Persoonlijk contact is daarom key in ons proces.

Een opdracht daarom bij een goed gesprek met één van onze recruiters en met iemand die de organisatie en de functie goed kent. Dit is input voor de briefing die wij kunnen geven aan potentiële kandidaten.

Soms weten we al direct geschikte kandidaten en kunnen we binnen enkele dagen cv’s sturen. Naast een cv, krijg je een omschrijving van de kandidaat, een onderbouwing en een salarisindicatie. Als iemand andere procedures heeft lopen, dan informeren we je daarover. Soms sturen we direct al referenties mee en soms is het praktischer om dat later in het proces te doen.

We kunnen meestal wel inschatten op welke termijn je mensen kunt gaan spreken en gaan in ieder geval zoeken; in onze database, in cv databanken en op linkedin. We kunnen gaan werven, ons netwerk inzetten en (in overleg met jou) een aanvullende wervingscampagne opzetten.

De kandidaten die worden voorgesteld zijn uitvoering gescreend en zijn voorbereid op het gesprek.

We houden regelmatig contact over de voortgang, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

    ik zoek een collega

    contact met Renate?

    Wat draag jij bij aan de ziel van de organisatie?