Femke van Bemmelen

Achtergrond
In 2011 heb ik, na 14 jaar bij grote organisaties te hebben gewerkt op gebied van klantcontact, customer experience en channelmanagement, de stap gemaakt naar zelfstandig recruiter in die niche. Ik deed dat van 2012-2023 met een compagnon en verschillende medewerkers.

JUUNI
Per 2024 is JUUNI van mij alleen. Ik zet waar nodig mijn netwerk (van freelance managers en senior recruiters) in zodat ik mijn opdrachtgevers goede kwaliteit kan blijven leveren.

Een stap die ik nam vanuit de vraag ‘wat past er echt bij mij’, nadat ik die vraag in 2011 ook aan mezelf heb gesteld en met destijds 0 ervaring maar een grote dosis enthousiasme, het recruitmentvak in ging. Met mijn persoonlijkheidstype (ENFP) en interesse ben ik een geboren recruiter die van haar hobby (het verbinden, helpen en coachen van mensen) haar werk heeft gemaakt. Ik ga altijd voor het belang van de kandidaat én de opdrachtgever, waarbij het belang van de kandidaat uiteindelijk bepalend is; die gaat immers een nieuwe baan of opdracht aan waar hij of zij gelukkig van moet worden.

Heb ik geen goed gevoel bij waar iemand terecht komt? Dan gaan people altijd boven profit en maak ik dit bespreekbaar. Ik werk graag voor ‘droomklanten’. Opdrachtgevers waar ik enthousiast van word, bedrijven waar ik bijna zelf wel zou willen werken. Bedrijven die continue willen verbeteren en die ambitie hebben. Die geven om mensen en die echt kijken naar de persoon en hun kwaliteiten en dat zwaarder laten wegen dan hun opleiding of achtergrond. 

Ik ben inmiddels ruim 13 jaar werkzaam als recruiter in klantcontact. Door mijn ervaring ben ik in staat om tussen de regels te lezen en snel in te schatten wat er nodig is. Ik ben open, transparant en recht door zee. Je weet wat je aan me hebt.

Netwerk
Ik heb een groot en waardevol netwerk opgebouwd wat met mij mee is gegroeid, waardoor ik in staat ben om snel de juiste kandidaat aan tafel te krijgen. Die vind ik in mijn netwerk (de meer senior rollen, omdat mijn netwerk met mij is meegegroeid) en ook via mijn netwerk (denk aan senior medewerkers en teammanagers) kan ik soms helpen”

Privé
Ik woon in Voorburg samen met mijn man en wij hebben drie kinderen (2006, 2007, 2009). In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, zwem ik in de winter in ijskoud water, ga ik wandelen, naar de sportschool, de sauna, naar Biodanza of mijn maandelijkse vrouwencirkel. Ik heb veel interesse in psychologie, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik volg regelmatig trainingen, de laatste was de NLP Master bij Robin Stevens Trainingen”