ons verhaal

“Een mens is meer dan een cv“.

In 2011 maakt Renate de Groot, na het verkopen van haar aandelen in Upsell, een doorstart met haar bedrijf Upsource, gericht op ICT professionals. In datzelfde jaar start Femke van Bemmelen, als zelfstandig recruiter/ headhunter met het merk Klantfocus Recruitment in de niche klantcontactmanagers en specialisten. Een half jaar later komen Renate en Femke elkaar tegen en gaan zij samenwerken.

JUUNI attitude hunters

Begin 2015 gaan Klantfocus Recruitment en Upsource verder onder één bedrijfsnaam; JUUNI attitude hunters. De nieuwe naam is een natuurlijk gevolg van de gezamenlijke passie en overtuiging om leuke mensen aan leuke bedrijven te koppelen.

Cindy Hempenius sluit zich in 2018 aan bij het team. Met een achtergrond als zelfstandig ondernemer en enkele jaren management ervaring in klantcontact, is zij een waardevolle aanvulling.

Michael Lohle is het ‘pietje precies’ van het team, hij ontzorgt de recruiters van administratieve zaken, met name als het gaat om detachering. Ook brengt Michael door zijn achtergrond kennis mee van de verzekeringsbranche.

it’s all about attitude

Wat ons verbindt is de overtuiging dat de mens meer is dan een cv. Je skills zijn niet bepalend voor je succes, maar zijn kunstjes die je hebt geleerd. Juist je ‘attitude’ voegt iets toe aan de ziel van een bedrijf. Want dat is waar het om draait. Dat is wat bedrijven en mensen succesvol maakt. En daar willen wij aan bijdragen.

contact met Renate?

Cappuchino, zonder suiker.
En jij?