JUUNI viert haar 5e verjaardag!

Het is 5 jaar geleden dat JUUNI attitude hunters werd “geboren”. En dat vierden we! Toen de foto werd genomen, hadden we nog géén idee wat er de weken daarop zou gebeuren.

Het begint wel duidelijk te worden dat wat er nu gebeurt, een blijvende en mogelijk grote impact gaat hebben op hoe we leven en werken. Wat deze nieuwe werkelijkheid voor de arbeidsmarkt gaat betekenen en specifiek voor onze branche, zullen we gaan ervaren.

De negatieve aanleiding, die ons dwingt om thuis te blijven en anders te gaan werken, zorgt er ook voor dat we keuzes maken. Thuiswerken heeft in ieder geval, noodgedwongen, een enorme boost gekregen. We horen aan alle kanten van opdrachtgevers dat de transitie vrij soepel ging en dat het hartstikke goed gaat; uitstekende cijfers en met name een drastische verlaging van het ziekteverzuim.

Deze periode geeft, naast alle aanpassingen en opnieuw de balans vinden tussen werk en privé, ook een rust die we de afgelopen jaren niet meer vaak hebben ervaren. Rust om onze relaties vaker te spreken en om de nieuwe website eindelijk af te ronden en dit blog te schrijven.

Daarnaast zullen we gaan ervaren en ontdekken waar in de nieuwe werkelijkheid onze grootste toegevoegde waarde zit. Heb je hier een mening of ideeën over? We horen graag van je!

Nieuwe website
Op de vernieuwde website www.juuni.nl vind je onder andere nieuwe foto’s en referenties en iets meer uitleg over wat we doen. We zullen wat beter vindbaar gaan worden online en hebben het (onder andere door Whatsapp) nog makkelijker gemaakt om contact met ons op te nemen.

We wensen je een goede gezondheid en houden graag contact!

Renate de Groot
Cindy Hempenius
Femke van Bemmelen

“When you can’t control what’s happening, challenge yourself to control the way you respond to what’s happening. That’s where the power is”

nieuws

blogs